OM MIG

Vem är jag?

Jag en apotekarstudent i Göteborgs Universitet samt en frilansare inom grafisk design och webb-design. Fastän min kärlek gentemot läkemedel är enorm så älskar jag konsten av fotografering, något jag påbörjade efter mitt giftermål. Jag har i effekt lärt mig behärska bildredigering med hjälp av Lightroom & Photoshop samt utvecklat min designförmåga inom Illustrator.

Sedan dess har jag arbetat med väletablerade företag inom olika branscher genom att utveckla deras hemsidor, designat logotyper och utfört annat arbete inom grafisk design.

Just nu är jag tillgänglig för frilansarbete. Vare sig du vill ha en komplett webbsida till ditt företag eller en unik logotyp som får dig att stå ut, tveka inte att kontakta mig!

VAD SÄGER mina klienter?

Ibrahim Shareef

Grafisk designer & webb-designer

Erfarenhet

Sommaren 2018

Kassabiträde, Kronans Apotek

Jobbade inom lagerhantering av inkommande läkemedel samt kassahjälp under sommaren.

2015 - 2018

Lärarvikarie vid behov, Studentvikarie

Arbetade vid behov som lärarvikarie, främst inom matematik och naturvetenskapsämnen, i både högstadie- och gymnasienivå.

2016 - 2017

Styrelseledamot, Sveriges Farmaceuter

Närvarade styrelsemöten i Stockholmskontoret månadsvis. Vi diskuterade främst hur förbundet kan utveckla arbetssituationen för nyutexaminerade apotekarstudenter samt anordnade olika event för detta ändamål

utbildning

2014 - nutid

Apotekarprogrammet, Göteborgs universitet

2011 - 2014

Naturvetenskapliga programmet, IHGR

2012

Marknadsföring

Färdigheter

Photoshop
Illustrator
WordPress
Lightroom
Premiere Pro
After Effects
Stäng meny